Evenimente

Demența nu vine cu un manual de instrucțiuni, dar există resurse disponibile pentru a ajuta. 

Utilizați aceste programe educaționale gratuite pentru a afla mai multe despre ce să vă așteptați și despre cum să vă pregătiți pentru viitor.

Psihocare Clinic oferă sesiuni de educație și programe de grup pentru îngrijitorii, membrii familiei și prietenii persoanelor care trăiesc cu demență.

Sesiunile și programele noastre de educație sunt concepute ca răspuns la nevoile specifice ale persoanelor care îngrijesc sau sprijină un membru al familiei care trăiesc cu toate formele de demență, inclusiv boala Alzheimer, demența vasculară, boala cu corp Lewy, demența fronto-temporală și demența cu debut precoce.

Cursurile (gratuite) susținute de PsihoCare Clinic,  oferă informații despre Boala Alzheimer și alte demențe pentru îngrijitori persoanelor care suferă de demență.

Cu ocazia Zilei internaționale de lupta împotriva bolii Alzheimer, PsihoCare Clinic organizează un workshop, gratuit, pentru aparținători ai persoanelor cu Dementa in data de 24 Septembrie 2022. 

Evenimente viitoare

Psihocare Clinic organizează un workshop, gratuit,  pentru îngrijitorii persoanelor cu Dementa (Este necesară înregistrarea).

In cadrul workshop-ului veți primi informații despre simptomatologia afecțiuni, evoluție, schimbările de comportament și problemele cu care se confrunta îngrijitorul persoanelor cu dementa.

Locul: PsihoCare Clinc Focsani

Data: 12 noiembrie 2022, ora 9.30